Uudiskohteet ja remontit, sisältä ja ulkoa – Maalauspalvelu Lippo Oy palvelee Pirkanmaalla

Soita nyt!

Seinän maalaukset ja kivitalojen pinnoitukset - Maalauspalvelu Lippo Oy palvelee Lempäälässä

Soita nyt!

Seinän maalaukset ja kivitalojen pinnoitukset - Maalauspalvelu Lippo Oy palvelee Lempäälässä

Soita nyt!
Pensseli.

Maalauspalvelu Lippo Oy on maalaustöihin ja seinien pinnoituksiin erikoistunut yritys Lempäälässä. Palveluihimme kuuluvat monipuolisesti erilaiset seinien maalaukset niin sisällä kuin ulkonakin. Teemme myös kivitalojen ja sokkelien rappaukset ja maalaukset huolellisesti ja ammattitaidolla. Toimialueemme kattaa koko Pirkanmaan. Meillä on vankka 25 vuoden kokemus alalta, ja palvelemme pääosin yksityisiä rakentajia ja rakennuttajia niin uudisrakennuskohteissa kuin saneeraus- ja remonttikohteissakin. Panostamme erityisesti asiakaspalveluun, ja lähtökohtanamme on aina tyytyväinen asiakas.

Monipuoliset palvelumme

Palveluihimme kuuluvat kattavasti kaikki ulko- ja sisämaalaustyöt, tasoite- ja rappaustyöt.

 

Ulkoseinien pinnoitukset

 

Kaipaavatko talosi ulkoseinät uutta maalipintaa? Haalistunut ja hilseilevä maali on paitsi esteettinen haitta myös riskitekijä päästäessään kosteuden rakenteisiin. 

 

Me maalauspalvelu Lippo Oy:ssä toteutamme kaikki ulkomaalaukset sujuvasti asianmukaisin välinein ja materiaalein. Maalaamme eri julkisivuverhoukset sekä peltikatot vankalla ammattitaidolla. Rappaamme laadukkaasti näyttävät kivitalot sekä sokkelit ja teemme osaamista vaativat perinnekäsittelyt.

Sisämaalaukset


Sisäseinien maalaus on yksi yleisimmistä ja edullisimmista tavoista päivittää kodin ilmettä. Vanhan maalipinnan tultua tiensä päähän tai värin alkaessa kyllästyttää on huoneen ilme helppo kirkastaa maalaamalla. 


Maalaamme kaikki sisäpinnat niin kuivissa kuin kosteissakin sisätiloissa ammattitaidolla. Kun haluat laadukasta työnjälkeä, teetä maalaustyö ammattilaisella. Erityisesti suurissa seinäpinnoissa tai pienissä ja näkyvissä yksityiskohdissa tasainen lopputulos kertoo tekijänsä ammattiosaamisesta.

Lue lisää monipuolisista palveluistamme!

Arvomme

Yrityksemme tärkeimmät arvot ovat laadukas työnjälki ja asiakaslähtöinen palvelu. Tavoitteenamme on, että voimme katsoa jokaista valmistunutta työkohdettamme ylpein silmin. 


Maalaustyöt ja rappaukset tehdään aina huolellisesti ja asiakkaan toiveiden mukaan. Asiakkaan palvelemisesta ja kuuntelemisesta onkin tullut meille oikea kilpailuvaltti: erityisen tyytyväinen asiakas kertoo saamastaan palvelusta myös muille. 


Myös ekologisuus ja kotimaisten tuotteiden ja työvoiman tukeminen on meille tärkeää. Siksi toteutammekin kaikki hankkeemme sataprosenttisesti suomalaisella työvoimalla.

Kuinka liikkeelle?

Kun olet päättänyt, että tarvitset uutta väriä seiniisi ja otat meihin yhteyttä, tulemme ensin tekemään maksuttoman arvion kohteesta. Arvioimme hintahaitarin eri tuotteille sekä projektiin kuluvan ajan, minkä jälkeen yhdessä asiakkaan kanssa suunnitellaan urakkaa siitä eteenpäin. 


Etenemme aina asiakkaan toivomusten puitteissa. Olemme mielellämme asiakkaamme tukena jo suunnittelun ja tiedonkeruun vaiheissa. Pitkän kokemuksemme tuoman osaamisemme ansiosta voimme antaa asiakkaillemme asiantuntijan näkemyksen seinän maalauksiin, rappaustöihin ja materiaalivaihtoehtoihin ja näin tarjota parasta mahdollista palvelua.

Etsitään yhdessä paras ratkaisu!

Olipa suunnitelmissasi sisätilojen seinien maalaus tai ulkoseinien rappaus, ota yhteyttä! Suunnitellaan yhdessä kotisi seinäpinnoituksiin paras ratkaisu ja sen toteutus. Palvelemme Pirkanmaalla ja sopimuksesta ympäri Suomen.

Yhteydenotto

Ota yhteyttä

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.