Tanssistudio Point

Tule mukaan tanssimaan!

Ilmoittaudu mukaan

TanssiStudio Point – tanssinopetusta paikallisesti

Mynämäki – Piikkiö – Sauvo – Aura

Tanssistudio Point on yksityinen tanssikoulu, joka tarjoaa tanssista innostuneille lapsille ja nuorille sekä aikuisille mahdollisuuden toteuttaa itseään taidetanssin ja liikunnan keinoin kannustavassa ilmapiirissä. Tällä hetkellä Tanssistudio Point antaa taiteen perusopetusta Piikkiössä, Sauvossa ja Mynämäessä, joissa toimivat myös tanssikoulumme erikoiskoulutusryhmät. Uusin toimipisteemme Aura kasvattaa jo uusia tanssijan alkuja. Meillä voit tanssia tavoitteellisesti tai vain omaksi iloksesi!

Opettajamme ovat tanssin ammattilaisia, joiden johdolla oppilaat kehittävät tanssitekniikkaansa turvallisesti ja itseilmaisuaan luovassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Tanssistudio Pointin Piikkiön, Sauvon ja Mynämäen toimipisteiden tunnit ovat osa taiteen perusopetusta, jolloin voit suorittaa tanssikoulussamme taiteen perusopetuksen yleisen tai laajan oppimäärän opinnot.


Tavoitteemme on herättää kiinnostus tanssitaiteeseen, tarjota elämyksiä sekä tukea ja kannustaa oppilaita oman luovuuden, itsetunnon ja taiteellisuuden kehittymisessä. Tanssitunneillamme oppilaat oppivat myös pitkäjänteisyyttä, ryhmässä toimimista sekä muita sosiaalisia taitoja, joista on hyötyä myös tanssisalien ulkopuolella.


Tanssilajeja on tarjolla jokaiseen makuun. Ensimmäinen kokeilukerta on aina ilmainen.

Katso lukujärjestyksemme »
Share by: