Sisustus Nummi Supercell

Sisustus-Nummi Oy yhdessä tytäryhtiöidensä Rakenne-Tikka Oy ja Sisustus-Nummi Pohjanmaa Oy tarjoavat yli 50 vuoden kokemuksella luotettavaa ja laadukasta alakatto-, seinäverhous- ja väliseinäpalvelua lujalla ammattitaidolla. Vakavaraisen ja kehittyvän yrityksen takana on ammattimainen ja motivoitunut henkilökunta.

Palvelumme kattavat kaikki alakatot, seinäverhoukset ja levyväliseinät sekä näihin liittyvät akustiset tarpeet ja vaatimukset, oikean materiaalin valinnan, teknisen neuvonnan, tarjouslaskennan, toimituksen ja asennuksen.  

Uutiset

Topakustik Custom

Uusi Topakustik Custom on tuote, jonka voit itse suunnitella. Rei’itetty, eri kokoisilla rei’illä, uritettu ilman jatkuvaa uritusta, tulostettu tai micro perforoitu ennalta määritellyllä kuviolla – kaikki on mahdollista.

Palkkaamme lisää työntekijöitä

Palkkaamme yksikköihimme lisää ammattitaitoisia alakatto- ja väliseinäasentajia. Tarjoamme myös ammattikoululaisille harjoittelu- ja kesätyö mahdollisuuksia

Sisustus-Nummi konserni on ostanut Rakenne Lesti Oy:n liiketoiminnan

Kauppa allekirjoitettiin 1. lokakuuta 2021 mistä päivämäärästä lähtien liiketoiminta siirtyy Sisustus-Nummelle. Rakenne Lestin henkilökunta siirtyy vanhoina työntekijöinä Rakenne-Tikka Oy:n palvelukseen.

Luotettava kumppani logoAAA-logo  RALA-pätevyys RTN jäsenyritys

Copyright © 2024 Sisustus-Nummi Oy
Lähetä tarjouspyyntö