Talonmiehen palvelut Salon alueella – yrityksille, yksityisille sekä taloyhtiöille

Talonmies on tärkeä tekijä kiinteistön arjessa. Hän ylläpitää yleisten tilojen, kuten pihojen tai rappukäytävien, kuntoa ja varmistaa tällä tavalla viihtyvän sekä turvallisen asumis- tai työympäristön. Saat Talonmiespalvelu A. Määttä Oy:ltä kattavat talonmies- ja kiinteistönhuoltopalvelut Salossa ja lähialueilla. 

Ota meihin yhteyttä

Asiakkaisiimme kuuluu niin taloyhtiöitä, yrityksiä kuin yksityishenkilöitäkin. Palveluihimme kuuluvat muun muassa porrassiivoukset, ulkoalueiden hoito, lumityöt, hiekoitukset, harjaukset sekä nurmikon leikkaaminen. Saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen, olipa kyseessä sitten jatkuva sopimus tai yksittäinen huoltokeikka. 

Siisti toimitilan käytävä

Yrityksille

Luotettavat talonmiehemme pitävät huolta toimisto- tai tuotantokiinteistöstäsi. Me ylläpidämme sisätilojen sekä ulkoalueiden siisteyttä pitkällä kokemuksella ja vankalla osaamisella.

Uusia kerrostaloja

Taloyhtiöille

Me siistimme taloyhtiösi porraskäytävät sekä muut sisätilat ja pidämme piha-alueet siistissä kunnossa. Varmistamme myös alueiden turvallisuuden. Talvisin tähän kuuluvat olennaisesti lumen auraus sekä hiekoitus.

Maalaustarvikkeita lattialla

Kotitalouksille

Yritysten ja taloyhtiöiden lisäksi asiakkainamme on myös yksityisiä kotitalouksia, jotka kaipaavat huolto- ja ylläpitopalveluita. Saat meiltä muun muassa lumityöt, nurmikon leikkauksen sekä pienet remonttityöt.

Kävelysilta kerrostaloja kohti

Vikailmoitus

Voit täyttää vikailmoituksen, kun tarvitset pienimuotoisia korjaus- tai huoltotöitä tavallisesta poikkeavassa tilanteessa. Kiireellisissä tapauksissa tavoitat meidät päivystysnumerostamme 040 709 1668.

Palvelua jo vuodesta 2004

Talonmiespalvelu A. Määttä Oy on aloittanut toimintansa jo vuonna 2004. Siitä lähtien olemme tarjonneet huippulaatuisia talonmies- ja kiinteistönhuoltopalveluita Salon alueella.


Vuosien toimintamme aikana olemme oppineet ja kehittyneet paljon. Haluamme tarjota jatkossakin yhä parempaa palvelua ja tästä syystä käytämme jatkuvasti resursseja oman osaamisemme sekä kalustomme päivittämiseen.


Meillä on paljon tyytyväisiä sekä palaavia asiakkaita, jotka luottavat osaamiseemme vuodesta toiseen sekä kerta toisensa jälkeen. Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Palvelut pitkäaikaisella sopimuksella tai keikkaluontoisena työnä

Palvelemme kaikkia asiakkaitamme samalla ammattitaidolla ja ystävällisellä asenteella, projektin laajuudesta riippumatta. Kaikki toimintamme pohjautuu yhteiseen luottamukseen sekä sujuvaan asiakassuhteeseen. Asioidessasi kanssamme saat meistä itsellesi luotettavan ja tarvittaessa pitkäaikaisen kumppanin. Palvelemme joustavasti ja vuorokauden ympäri, asiakkaan tarpeen mukaan.

Kerro meille mitä tarvitset, niin voimme yhdessä suunnitella sinulle parhaiten sopivan palvelun tai niiden kokonaisuuden. Saat meiltä niin yksittäiset keikkatyöt kuin pitkäaikaiset sopimuksetkin! Annamme mielellämme lisätietoja palveluistamme sekä puhelimitse että sähköpostitse.